Skip to main content

In Serinyol (Hatay) werken we aan de oprichting van een muziekschool. De bouw is in volle gang en naar verwachting zal de school in februari 2024 in gebruik worden genomen.

De muziekschool zal een welkome afleiding bieden van de verschrikkelijke gebeurtenissen van de afgelopen maanden en fungeren als een veilige haven voor iedereen die daar behoefte aan heeft. In eerste instantie ligt de focus op de kinderen, die na schooltijd niet alleen hun muzikale talenten kunnen ontwikkelen, maar ook een plek vinden om hun creativiteit te ontplooien, vriendschappen te sluiten en te herstellen van alles wat ze hebben meegemaakt.

Instrumentenactie

U kunt een essentiële rol spelen in dit initiatief door uw ongebruikte of overbodige muziekinstrumenten te doneren. Met uw bijdrage kunnen we het muziekcentrum voorzien van de benodigde instrumenten en het verschil maken in het leven van de vele jonge kinderen die nog elke dag worden geconfronteerd met de gevolgen van de aardbeving.

Heeft u dus nog een ongebruikt of overbodig muziekinstrument in huis, vul dan het formulier op de website in draag bij aan dit mooie initiatief.

tr_TRTürkçe