Skip to main content
Het huidige team bestaat uit vier gekwalificeerde bestuursleden. Zij zijn benoemd voor een termijn van drie jaar, waarna de mogelijkheid bestaat om hen onmiddellijk te herbenoemen voor een gelijke termijn van nog eens drie jaar.
Directrice

Birgül Dönmez

Birgül (1962), geboren in Karsuköyü, is moeder en manager van haar dochter
Karsu. Als afgestudeerd Onderwijskundige aan de UVA heeft zij na 25 jaar
dienstverband bij de gemeente Amsterdam, haar baan opgegeven om de carrière
van haar dochter te begeleiden.

Birgül (1962), geboren in Karsuköyü, is moeder en manager van haar dochter Karsu. Als afgestudeerd Onderwijskundige aan de UVA heeft zij na 25 jaar dienstverband bij de gemeente Amsterdam, haar baan opgegeven om de carrière van haar dochter te begeleiden. Tien jaar lang toerde ze in binnen en buitenland met Karsu’s concerten en heeft de hobby van haar dochter naar een professioneel niveau opgetild. Inmiddels is Karsu een alom bekend artiest. Echter de aardbeving kwam als een mokerslag binnen in de familie. Stil zitten en toekijken is geen optie. De mensen in het aardbevingsgebied moeten geholpen worden! Daarom zet ze zich belangeloos in voor de stichting, als directeur.
Voorzitter

Mustafa Tanriverdi

Dhr. Tanriverdi (1973), geboren in Haarlem, is sinds twee jaar een zelfstandige ondernemer. Hij heeft 14 jaar ervaring als directeur internationale betrekkingen ,onder de paraplu van de regio Amsterdam (amsterdam inbusiness). Zijn bi-culturele achtergrond, internationale netwerk en Turkse roots maakt dat hij een enorme aanwinst is voor de Stichting.

Dhr. Tanriverdi (1973), geboren in Haarlem, is sinds twee jaar een zelfstandige ondernemer. Hij heeft 14 jaar ervaring als directeur internationale betrekkingen, onder de paraplu van de regio Amsterdam (amsterdam inbusiness). Zijn bi-culturele achtergrond, internationale netwerk en Turkse roots maakt dat hij een enorme aanwinst is voor de Stichting.

Internationaal erkende strategisch adviseur met meer dan 20 jaar ervaring op het snijvlak van internationaal zakendoen en buitenlandse investeringen. Een talent voor het inspireren en versterken van bedrijven om in het buitenland te investeren. Een strategische, resultaatgerichte denker die kansen ziet, een weg voorwaarts uitstippelt en strategieën ontwikkelt, resulterend in geavanceerde diensten. Uitstekende communicatieve vaardigheden, een breed professioneel netwerk en overtuigende leidinggevende aanwezigheid.

Investeerders matchen met bedrijven om duurzame groei te versnellen.
Begeleiden van internationale overheden, kennisdeling en wederzijdse investeringen,
Hoge presteerder, leider, levert uitstekende resultaten, internationaal en intercultureel, bestuurder met brede ervaring in internationale marketing, bedrijfsontwikkeling, wereldwijde key accounts, verkoop, onroerend goed, ontwikkeling en activa.
Economie en internationale betrekkingen.

Adviseur in directe buitenlandse investeringen

Penningmeester

Murat Ersoy

Murat (1980), geboren in Den Haag, is bedrijfsdeskundige. Door zijn verdiensten werd hij onder meer gekozen als de student van het jaar eind jaren ’90.

Murat (1980), geboren in Den Haag, is bedrijfsdeskundige. Door zijn verdiensten werd hij onder meer gekozen als de student van het jaar eind jaren ’90.

Naast zijn werk als business consultant is Murat voorzitter bij TANNET (Turks Academisch Nederlands Netwerk voor wetenschappers en professionals), een ngo gericht op maatschappelijke bijdrage. Daarbinnen is hij mede-initiatiefnemer van de afdeling Hulp aan Kinderen in het Aardbevingsgebied.

Het doorbreken van conventies en de onuitputtelijke zoektocht naar oplossingen is zijn levensfilosofie.

Secretaris

Jeanne Kers

Jeanne (1950), geboren in Zaltbommel, kent Karsu sinds 2011. Zij heeft een theaterachtergrond en was een van de eerste theaterdirecteuren die Karsu en haar band uitnodigde om op te treden in een Nederlands theater.

Jeanne (1950), geboren in Zaltbommel, kent Karsu sinds 2011. Zij heeft een theaterachtergrond en was een van de eerste theaterdirecteuren die Karsu en haar band uitnodigde om op te treden in een Nederlands theater. Jeanne kent de culturele sector en heeft daar haar sporen verdiend. Zij volgt en ondersteunt Karsu in haar activiteiten die ze sinds 2011 heeft ontwikkeld.

Directieregelement

Omdat wij volledige transparantie willen nastreven delen wij hierbij ons directieplan. Dit directieplan kun je samen met al onze andere documenten ook vinden op onze pagina omtrent verantwoording.
nl_NLNederlands